Gyakran ismételt kérdések

Országszerte bárhol. Az online eszközök segítségével ez ma már nem akadály. Azonban a fő szolgáltatási területeink Győr, Budapest, Eger és vonzáskörzetük.

Természetesen lehet! Mivel az árak nm-ben kerültek meghatározásra, így a tervezési díj alapja mindig a tervezendő terület nagysága. És ez a tervezési folyamaton sem változtat.

Újépítésű ingatlan esetében amint rendelkezésre állnak az alaprajzok. Az a legelőnyösebb, ha az építésszel együtt lehetőség van a falakat átmozgatni. Ugyanis későbbi fázisban, de még a használatbavételi engedély kiadása előtt tervmódosításra lesz szükség. Nem újépítésű ingatlan esetében ez már nem mérvadó.

Igen, ez mindkét fél érdekét szolgálja. Mindkettőnket véd és kötelez a vállalt feladatok teljesítésére.

Minden hétköznap 8.00-18.00-ig elérhetőek vagyunk telefonon és e-mailben is, de szombaton, vasárnap, munkaszüneti napokon és nemzeti ünnepeken nem.
Amennyiben szabadságra megyünk, arról minden kedves ügyfelünket előre tájékoztatjuk!

Ennek számos előnye van. A belsőépítész alkalmazása számos előnnyel jár. Az ingatlan belső tereinek optimalizálására és megfelelő tervezésére koncentrál. Segít álmaid otthonát valóra váltani, mely funkcionális és esztétikai igényeidnek is megfelel. Tapasztalatával és kreativitásával olyan innovatív megoldásokat kínál, amelyekre te magad nem is gondoltál volna. Segít elkerülni a tervezési hibákat és az esetleges költséges áttervezéseket a későbbi szakaszokban. Az egyedi elképzeléseidet kivitelezhető tervekké formálja, figyelembe véve az épület struktúráját és az ergonómiai szempontokat. Képes összehangolni a stílusokat és megalkotni az egyensúlyt az esztétika, a funkcionalitás és a praktikusság között.

Funkcionalitás és használhatóság: Az otthon vagy munkaterület kialakításánál az elsődleges szempont az, hogy a teret úgy tervezzük, hogy megfeleljen az igényeidnek és tevékenységeidnek.

Stílus és hangulat: A kívánt stílus és hangulat meghatározása az adott térben az egyéniség és a személyes preferenciák tükrözését célozza.

Ergonómia: Figyelembe vesszük az ergonómiai szempontokat, például az optimális munkaterület kialakítását, kényelmes bútorok elhelyezését.

Világítás: Az optimális világítás kialakítása fontos szempont a hangulat, a funkcionalitás és a tér vizuális megjelenése szempontjából.

Anyagok és színek: Az anyagok és színek megfelelő kombinációja meghatározó az esztétikai megjelenés és a tér atmoszférájának szempontjából.

A látványtervezés célja, hogy az ügyfeleknek egy vizuális képet nyújtsunk a tervezett belső tér kinézetéről és hangulatáról. A valósághű látványtervek segítségével szemléltetjük az elképzeléseinket, ezáltal megkönnyítve számotokra a tervezési folyamat megértését és a döntések meghozatalát.

Az ügyfelek és az érintettek meggyőzésére. A tervezési elképzelések kommunikálására A tervezési folyamat során felmerülő kérdések megválaszolására és az esetleges problémák korai azonosítására. Az építészeti tervek és technikai dokumentáció szemléltetésére a kivitelezők és az alvállalkozók számára.

Segít elképzelni és megérteni a tervezett belső tér megjelenését és atmoszféráját. A tervező és az ügyfél közötti hatékony kommunikációt segíti elő, így elkerülhetők a félreértések. Megelőzi a tervezési hibákat. Növeli az ügyfelek elégedettségét és bizalmát a tervezett megoldás iránt.

Az alaprajzok fontosak az épületek struktúrájának és elrendezésének áttekintéséhez, de nem adnak teljes képet a belső tér megjelenéséről. Az alaprajzok nem mutatják meg a tér mélységét, a tárgyak színeit, a textúrákat és a fényhatásokat, amelyek lényegesek a tervezett helység végső kinézetének megértéséhez.

Az ügyfél preferenciái a stílusban, színekben és anyagokban. A tervezett terület méretei, elrendezése és minden egyéb más kérdés megválaszolására, amire az ügyféligény felmérő kérdőív kitér.

Fontos, hogy átadj minden olyan információt, ami az elképzeléseid és igényeid megértéséhez szükséges. Ide tartozik a látványtervezendő ingatlan méretei és elrendezése, a vizualizációhoz elengedhetetlen alaprajzok megléte, pl. berendezési alaprajz, elektromos tervek stb. A stílus preferenciáid és az általad kedvelt design elemek. A színek és anyagok vonatkozásában megfogalmazott elképzelések. Egyedi bútrokoról készített műszaki rajzok, skiccek a méretek feltüntetésével.

A látványtervezés és a belsőépítészeti tervezés szorosan együttműködő folyamatok. Fontos, hogy összedolgozzunk, kommunikáljunk és megosszuk az információkat és a tervezési elképzeléseket egymással. Egy jó együttműködés segít abban, hogy a tervezett tér stílusa és funkcionalitása egységes legyen és összhangban álljon az ügyfeled igényeivel.

A home staging a lakás vagy ingatlan előnyeinek kiemelése és az ingatlan vonzerejének növelése érdekében végzett eladás előtti felkészítő folyamat. Célja, hogy az ingatlan minél jobb első benyomást keltsen a potenciális vevők számára, ezáltal felgyorsítva az eladási folyamatot és akár magasabb áron értékesítve az ingatlant.

Röviden összefoglalva az előnyeit: jobb első benyomás, nagyobb érdeklődés. Gyorsabb értékesítés, magasabb eladási ár.

Belsőépítész/lakberendező, akik segítenek az ingatlan optimális elrendezésében és a megfelelő bútorok, dekorációk kiválasztásában. Fotós, aki magas minőségű fényképeket és akár virtuális túrákat készít az elkészült home stagingről, hogy az ingatlan online is vonzó legyen. Professzionális takarító és rendező szakemberek, akik segítenek a tér kitakarításában, rendezésében és a felesleges tárgyak eltávolításában. Így szerencsére mi mindenre tudunk megoldást kínálni neked!

A home staginget célszerű elvégezni az eladásra készülő ingatlan esetében még azelőtt, hogy azt bemutatják a potenciális vevőknek. Emellett érdemes lehet elvégezni a home staginget olyan időszakokban, amikor az ingatlanpiac lassabb, és nehezebb eladni az ingatlant.

A home staging folyamat ideje az ingatlan méretétől, állapotától és az elvárt minőségtől függ.

A home staging nagyban befolyásolhatja az ingatlan eladási árát és idejét. Egy jól kivitelezett home staging segítségével az ingatlan vonzóbbá válik a potenciális vevők számára, ami növelheti az érdeklődők számát és a végül megtett ajánlatok értékét. Az igényesen rendezett ingatlan magasabb eladási áron is értékesíthető, hiszen a vevők hajlandók többet fizetni egy olyan otthonért, amely azonnal beköltözhető és jó állapotban van.

Emellett a home staging csökkentheti az ingatlan eladási idejét is, mivel a vonzó megjelenés és a kifogástalan állapot miatt a potenciális vevők gyorsabban döntenek az ingatlan megvásárlása mellett. Az ingatlan piacán a jó állapotban lévő, stílusosan berendezett és rendezett otthonok általában gyorsabban találnak gazdára.

Sok ember nem látja a tereket, ezért nekik meg kell mutatnunk, hogy egy étkezőasztal vagy franciaágy mekkora helyet foglal el egy szobában. Ezenfelül azt is, hogy hogyan teremtsünk szellős, tágas mégis funkciójában megfelelő tereket. A bútorok megvásárlása valóban magas költség, és ha ekkora összeggel nem szeretne „bajlódni” a tulajdonos, Home Staging-re alkalmas bútorok és dekorációk bérlésével is meg lehet oldani a berendezést.

Lakberendezés estén a kulcsszó a személyre szabás. Az ingatlant ilyenkor a tulajdonos egyedi igényei alapján tervezzük meg, változatos stílusvilágot használva. Karakteres szín- és formavilág jellemezheti és általában lazább költségvetéssel gazdálkodhatunk, nincs jelentősége a megtérülésnek. A home staging esetében (kiadás vagy eladás esetén) a fókuszban a vevő áll, és már nem mi. Az ingatlan felkészítését a behatárolt célcsoport igényei szerint kell elvégezni. Letisztult szín- és formavilág jellemzi. Lehetőséget ad a funkciók bemutatására. Szigorú költségvetés alapján gazdálkodunk, hisz elsődleges szempont a megtérülés.