Home Staging

Hangsúlyozd ingatlanod előnyeit a home staging varázslatával! Öt különböző szolgáltatás közül válogathatsz, melyek közül mindegyik egyedi előnyöket kínál. Fedezd fel a számodra megfelelőt, amivel segíthetjük az ingatlanodat az eladásban, vagy bérbeadásban!

home staging

1. Szakértői konzultáció

Ezt a szolgáltatást azoknak ajánljuk, akik elkötelezettek abban, hogy saját kezűleg készítsék fel ingatlanjukat eladásra vagy bérbeadásra, és ehhez szívesen veszik igénybe egy szakember útmutatásait.

Mit foglal magában? A konzultáció során fényképekkel és kérdőív segítségével információt szerzünk az ingatlanról. Ezek alapján végezzük el

 •  a piaci elemzést,
 •  a célcsoport meghatározását,
 •  valamint az ingatlan aktuális árának meghatározását.

A személyes találkozón tisztázni fogjuk, mennyi időt, erőforrást és pénzügyi keretet tudsz az ingatlanod felkészítésére fordítani.

Az ingatlan helyszíni bejárása és felmérése során, szobánként átbeszéljük a szükséges lépéseket, felhasználható bútorokat, dekorációkat, színeket. A felmérés befejezése után összefoglalót küldünk neked emailben, szobánként felsorolva a szükséges feladatokat. (A konzultáció nem tartalmaz konszignációs listát).”

home staging

2. Stílustervezés fotózással

Ez a szolgáltatás főként üres, kifogástalan állapotban lévő ingatlanoknál ideális. Azoknak a tulajdonosoknak ajánljuk, akik a teljes folyamatot egy szakemberre bíznák. 

Stílustervezés
 • Saját dekorációs eszközeink felhasználásával készítjük elő otthonodat, hogy a legelőnyösebb oldalát tudjuk bemutatni a leendő vevőknek.
 • Az ár a dekorációkat az eladás időszakában az első hónapban magában foglalja. A második hónaptól kezdve a díj minimum 50.000 Ft/hó, a dekorációk mennyiségétől függően.

Amennyiben nem szeretnél jelentős összeget fordítani bútorok beszerzésére, az ingatlant Home Staging-hez alkalmas bérelt bútorokkal rendezzük be. Mi gondoskodunk a termékek kiválasztásáról és a bérleti folyamat lebonyolításáról.

 • A bútorok bérlési díja ingatlanonként változhat, ezért a pontos árért kérünk, kérd árajánlatunkat.
 • Ha úgy döntesz, hogy mégis meg szeretnéd vásárolni a bútorokat és/vagy a dekorációs elemeket, konszignációs listával segítünk a beszerzésben. 
 • A konszignációs lista díja: 35.000 Ft-85.000 Ft (a szobák és termékek számától függően)
Fotózás
 • Egy enteriőr fotós által készített, magazinszerű képek készülnek az ingatlanról, amelyek segítenek, hogy az ingatlanod kiemelkedjen a többi hirdetés közül.

home staging

3. Konzultáció stílustervezéssel és fotózással

Ezt a szolgáltatást azoknak ajánljuk, akik örömmel látják el a kisebb feladatokat, rendet raknak a tárgyaik között, azonban a felkészítés és a fotózás már olyan terület, amit szakemberre szeretnének bízni.

Mit foglal magában? A szolgáltatás keretében fényképekkel és kérdőív segítségével információt gyűjtünk az ingatlanról, amelyek alapján elvégezzük:

 • a piaci elemzést,
 • a célcsoport meghatározását,
 • és az ingatlan aktuális árának kijelölését.

Személyes találkozónkon tisztázzuk, hogy mennyi időt, energiát és pénzt tervezel az ingatlan felkészítésére fordítani.

Az ingatlan helyszíni felmérése során, szobánként megbeszéljük a teendőket, a hasznosítható bútorokat, dekorációt és színeket.

A konzultáció után összesítést küldünk emailben, amelyben szobánként listázzuk a szükséges feladatokat. (A lista nem tartalmazza a konszignációs listát.)

Stílustervezés
 • Saját dekorációink felhasználásával tesszük tökéletessé az otthonodat, hogy a legelőnyösebb oldalát tudjuk bemutatni a potenciális vevőknek.
 • Az ár a dekorációkat az eladás ideje alatt az első hónapban magában foglalja. A második hónaptól kezdve a díj minimum 50.000 Ft/hó, a dekorációk mennyiségétől függően.
Fotózás
 • Egy enteriőr fotós által készített, magazinszerű képek készülnek az ingatlanról, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az ingatlanunk kiemelkedjen a többi hirdetés közül.

home staging

4. Kulcsrakész ingatlanfelkészítés

Ezt a szolgáltatást azoknak ajánljuk, akik a teljes folyamat lebonyolítását egy szakemberre bíznák. Add át a kulcsot, és élvezd a nyugalmat, én A-tól Z-ig mindennel foglalkozunk, természetesen szoros együttműködésben veled.

Magasabb költségvetésből gazdálkodhatsz, ám időd és energiád nincs az ingatlanod felkészítésére és a feladatokkal összefüggő koordinációra. Komplex szolgáltatásra vágysz, ahol minden egy kézben összpontosul, idő- és költséghatékonyan.

Mit foglal magába? A szolgáltatás keretében fényképekkel és kérdőív segítségével információt gyűjtünk az ingatlanról, amelyek alapján elvégezzük:

 • a piaci elemzést,
 • a célcsoport meghatározását,
 • és az ingatlan aktuális árának kijelölését.

Személyes találkozónkon tisztázzuk, hogy mennyi időt, energiát és pénzt tervezel az ingatlan felkésztésére fordítani.

Az ingatlan helyszíni felmérése során, szobánként megbeszéljük a teendőket, a hasznosítható bútorokat, dekorációt és színeket.

Ingatlanfelkészítés

A konzultáció után amennyiben igényled összesítést küldünk emailben, amelyben szobánként listázzuk a szükséges feladatokat. Folyamatos kommunikációt biztosítunk a részedre. Berendezési alaprajzot, kiviteli terveket rajzolunk a szükséges munkafázisokra vonatkozóan, valamint elkészítjük a beszerzési ütemezést. A felújítási munkálatokat is megszervezzük és monitorozzuk. A felújítási folyamat végén megszervezzük az ingatlan alapos takarítását is.

Stílustervezés

 • Saját dekorációink felhasználásával tesszük tökéletessé az otthonodat, hogy a legelőnyösebb oldalát tudjuk bemutatni a potenciális vevőknek.
 • Az ár a dekorációkat az eladás ideje alatt az első hónapban magában foglalja. A második hónaptól kezdve a díj minimum 50.000 Ft/hó, a dekorációk mennyiségétől függően.

Amennyiben nem szeretnél jelentős összeget fordítani bútorok beszerzésére, az ingatlant Home Staging-hez alkalmas bérelt bútorokkal rendezzük be. Mi gondoskodunk a termékek kiválasztásáról és a bérleti folyamat lebonyolításáról, azonban ezek bérleti díját nem tartalmazza a szolgáltatás.

A bútorok bérlési díja ingatlanonként változhat, ezért a pontos árért kérünk, kérd árajánlatunkat.

Ha úgy döntesz, hogy mégis meg szeretnéd vásárolni a bútorokat és/vagy a dekorációs elemeket, konszignációs listát készítek és segítek a beszerzésben. A konszignációs listát az ár tartalmazza. Segítségedre leszünk továbbá a szállítás koordinálásában és az összeszerelések ellenőrzésében is.

Fotózás

Egy enteriőr fotós által készített, magazinszerű képek készülnek az ingatlanról, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az ingatlanunk kiemelkedjen a többi hirdetés közül.

Marketing anyagok

A legvégső fázisban elkészítjük az ingatlanodhoz kapcsolódó hirdetési szöveget, a felmérési
alaprajzot és berendezési tervet.

home staging

5. Home styling

Ez a szolgáltatás azoknak szól, akik nem feltétlenül szeretnék eladni vagy kiadni otthonukat, inkább egy kis ‘frissítésre’ vágynak, vagy egy olyan változtatásra, amellyel új életet lehelhetnek lakóterükbe. Továbbá azon ügyfeleink részére, akik egyéb lakberendezési szolgáltatásainkat igénybe vették és szeretnék még ezt a kiegészítő szolgáltatást is.

Mivel minden otthon egyedi, ezért kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott árajánlatot tudjunk adni neked!

Egy új szín, néhány dekorációs elem, vagy akár egy-két nagyobb változtatás is csodákat tehet, és teljesen újjávarázsolhatja a meglévő otthonodat!
 
Mit tartalmaz még:
 • Személyes konzultáció az ingatlanban, ahol megbeszéljük, hogyan hozható ki a legtöbb a rendelkezésre álló költségvetésből, milyen szín- és stíluspreferenciáid vannak, és hogy ezek hogyan integrálhatók a jelenlegi belső térbe.
 • Hangulatkép (moodboard) segítségével mutatjuk be, milyen eredmény várható az átalakítandó szoba/helyiségben.
 • Konszignációs lista összeállítása, amely segítségével könnyedén és gyorsan frissítheted otthonodat.

home staging

6. Kiegészítő szolgáltatások

Amennyiben szeretnéd az alábbi kiegészítő szolgáltatásokkal tudunk még a segítségedre lenni:

Ingatlan felmérése alaprajz készítéshez: 100 Ft/nm

2D-s alaprajz készítés: 1000 Ft/nm

3D-s alaprajz készítés: 1500 Ft/nm

Hirdetési szöveg megírása: 15.000 Ft

Brossúra előkészítése nyomtatásra A5-ös méretben – tartalmazza a hirdetési szöveget és a legjobb képeket, melyet a megtekintések során lehet átadni az érdeklődőknek: 5000 Ft

Konszignációs lista: 35.000 Ft – 85.000 Ft (helyiségek és termékek mennyiségétől függően)

Legyen a Pure Design Studio az inspiráció és az iránytű az otthonod kialakításában. Várunk szeretettel, hogy együtt alkossunk valami páratlant!

Hozd létre álmaid otthonát velünk, és élvezd a visszafogott, de prémium minőségű életstílust!