Ikerház Egerben

Tervezés és design:  Pure Design Studio – Hegyi Ágnes
Látványtervek: Pure Design Studio – Hegyi Ágnes

Egerben található ez az eladásra szánt ikerház fél. A beruházó az ingatlan közösségi tereinek tervezésére és látványtervezésére kért fel. A képek egy lehetséges berendezési sémát mutatnak be, amely hangsúlyozza a tágas térérzetet, a természetes fények játékát és a minőségi anyagokat. Letisztult vonalvezetésű, modern lakberendezési stílus határozza meg az összképet.

A projekt során a cél az volt, hogy kifinomult, elegáns térkialakítást hozzunk létre, amely ideális helyszín lehet a mindennapok nyugodt perceihez vagy a társasági összejövetelekhez. A konyha és étkező együttese egy nyitott, barátságos teret alkot, míg a nappali pihenést és kikapcsolódást biztosít. A kreatív megoldásokkal tervezett világítás és a tárolórendszerek funkcionalitása növelik a komfortérzetet. Az igényes berendezési elemek és a természetes anyagok használata egyértelmű üzenetet közvetít: itt a modern életérzés otthonra talál.

A részletekre való odafigyelés és a harmonikus színkombinációk révén az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egyedi és stílusos otthonra vágynak. Az új tulajdonosok számára pedig lehetőséget biztosítunk a személyre szabott tervezés folytatására.

Kapcsolódó cikkek