Ingatlan alaprajzi tanácsadás

Ingatlan alaprajzi tanácsadás

Célunk, hogy segítsünk megismerni az ingatlan előnyeit és hátrányait, bemutassuk a térbeli lehetőségeket, konkrét javaslatokkal szolgáljunk az optimális elrendezés és bútorozás tekintetében, ezáltal az igényeidhez igazítsuk. Szolgáltatásunk azoknak szól, akik éppen egy új lakást vagy egyéb ingatlant terveznek vásárolni lakhatási, vagy bérbeadási célra, de bizonytalanok az adott ingatlannal kapcsolatban.

Segítünk Neked, hogy megismerd az adott ingatlan valódi lehetőségeit és ki tudd használni a benne rejlő potenciált. Ezáltal megalapozott döntéseket hozhatsz a vásárlás során, így biztos lehetsz abban, hogy amit vettél, az valóban megfelel az elvárásaidnak és vágyaidnak. Magabiztosan és tudatosan hozhatsz döntést, így megtalálhatod az ideális otthont vagy befektetést.

Hogyan zajlik a tanácsadás?

A konzultációt megelőzően kérünk, írj egy rövid írásos összefoglalót arról, hogy milyen céllal szándékozol megvenni az ingatlant, milyen mértékű átalakításokban lehet gondolkodni, és milyen bútorokkal szeretnéd berendezni. A rendelkezésre álló alaprajz alapján személyre szabottan segítünk megtalálni a legjobb megoldást.

A 2 órás online tanácsadás során alaposan áttekintjük a hozott alaprajzokat, és részletesen tárgyaljuk az előnyöket és a módosítási lehetőségeket. Bármilyen engedélyeztetésre vagy szakértő bevonására van ehhez szükség, segítünk tisztázni. Konkrét javaslatokkal szolgálunk az ingatlan optimalizálására, hogy teljes mértékben megfeleljen az elvárásaidnak és igényeidnek.

A tanácsadást követően néhány munkanapon belül megkapod a kiválasztott ingatlanra a személyre szabott berendezési alaprajzot PDF formában. Segítségünkkel magabiztos és tudatos döntéseket hozhatsz az ingatlanvásárlásnál, és megtalálhatod az álmaid otthonát vagy az ideális befektetésedet.

Ne habozz, készítsd elő az adatokat és lépj velünk kapcsolatba még ma! Keltsük együtt életre az álmod!

A tanácsadás díja: 50.000 Ft.

Legyen a Pure Design Studio az inspiráció és az iránytű az otthonod kialakításában. Várunk szeretettel, hogy együtt alkossunk valami páratlant!

Hozd létre álmaid otthonát velünk, és élvezd a visszafogott, de prémium minőségű életstílust!