Modern ikerház – Kültér

Tervezés és design: Pure Design Studio – Hegyi Ágnes
Látványtervek: Pure Design Studio – Hegyi Ágnes

Egy emeletes családi ikerház fél teljes körű belsőépítészeti tervezését vállaltam el ebben a komplex projektben, valamint a terasz és a kert tervezése is a feladataim közé tartozott. Fontos megjegyezni, hogy a növények kiválasztása nem a kompetenciám része, így a növényesítés csak a látványtervek részét képezte. Az elsődleges cél az volt, hogy a megfelelő hangulatot és atmoszférát teremtsem meg az otthonban.

Az alsó szinten kialakítottam a közösségi tereket, amelyekhez tartozik egy ügyfélfogadásra is alkalmas dolgozószoba. Az emeleten pedig megtalálhatóak a hálószobák, a fürdőszoba és a háztartási helyiség. A hálószobához tartozó teraszon egy kényelmes beszélgetősarkot alakítottam ki, míg az alsó teraszon helyet kapott a kinti konyha egység grillezővel.

A kert végén egy pihenő rész található, valamint egy több fő számára kialakított étkező rész és a kerti sütögető is. Az árnyékolásról bioklimatikus pergola gondoskodik, így biztosítva az optimális környezetet a kert élvezetéhez napközben.

Az elkészült terveket nagyra értékelték, hiszen azok kellemes és harmonikus légkört árasztanak, amely minden igényt kielégít.

Kapcsolódó cikkek