Rólunk

Hegyi Ágnes vagyok, a Pure Design Studio megálmodója és alapítója. Lakberendező, látványtervező és home stager.

Elkötelezettség

Ez a hivatásunk, mely számunkra tényleg AZ! Szeretjük megosztani az ötleteinket, felfedezni az otthonodban rejlő lehetőségeket, és elhozni számodra a lakberendezés varázsát. Szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgozunk azon, hogy egyedülálló és lenyűgöző lakberendezési megoldásokat teremtsünk. Otthonodnak az egyediségedet és a stílusodat kell tükröznie, ezért személyre szabott tervezési szolgáltatást kínálunk.

Minőség

Személyesen foglalkozunk minden projekttel, és azon vagyunk, hogy az otthonoddal kapcsolatos álmaid valóra váljanak. Célunk, hogy elégedett legyél a végeredménnyel, hisz ez jelenti számomra is a biztos jövőt. Az ingatlanok tervezése során a visszafogott, de magas minőségű otthonok kialakítására fókuszálunk, amelyek időtálló és kifinomult eleganciát sugároznak.

Egyensúly

Tervezéseink során olyan praktikus és funkcionális megoldásra törekszünk, ami nem megy a design rovására. Hiszünk az ideális egyensúly megteremtésében, miközben ügyelünk a megfelelően szervezett térkapcsolatokra. Így olyan otthonok születnek, ahol a stílus és a kényelem harmóniájában a mindennapjaid valóban igazi élménnyé válnak, anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnöd!

Legyen a Pure Design Studio az inspiráció és az iránytű az otthonod kialakításában. Várunk szeretettel, hogy együtt alkossunk valami páratlant!

Hozd létre álmaid otthonát velünk, és élvezd a visszafogott, de prémium minőségű életstílust!